Om os

HVEM ER VI?

Fischer bygherrerådgivning er aktør indenfor byggeri og fast ejendom. Firmaet ejes af Steen Fischer som har mere end 25 år, og har været beskæftiget med projektudvikling, planlægning og gennemførelse af bygge- og ejendomsprojekter.


Steen Fischer
Partner
email: [email protected]
Tlf: +45 277 444 67

Steen Fischer er arkitekt maa. og partner i Fischer bygherrerådgivning. Steen rådgiver kunder  i forbindelse med deres opgaver ved-rørende fast ejendom, nybyggeri og renoverig. Steen arbejder med projektledelse, planlægning, programmering, bygningsdesign, og den tilknyttede økonomi.

Svend Aage Nielsen
Chefkonsulent
Email: [email protected]
tlf: +45 40 15 28 66

Svend Aage Nielsen er chef-konsulent i Fischer bygherrerådgivning og på klientens vegne ansvarlig for at forhandle og udforme bygge-kontrakter med entreprenører, aftaler med rådgivere og andre parter i byggesager.

Bent Grønkjær
Projektleder
email: [email protected]
tlf: +45 40 26 80 12

Bent Grønkjær fungerer som totalrådgiver, projektleder eller projekterende arkitekt og varetager alle tekniske og myndighedsmæssige forhold. Bent udarbejder udbud, forhandler entreprise-kontrakter og forestår styringen af den fysiske gennemførelse af projekterne.

Clara Guldbrandsen
Studentermedhjælper
email: [email protected]
tlf: +45 28 46 94

Clara Guldbrandsen er BA stud.arch fra det Kongelige Danske Kunstakademi. Clara arbejder med udvikling af koncept for social og grøn byudvikling. Desuden har Clara været med i designprocessen af et innovativt glashus med hydroponi.